O podjetju

certifikatPravi strokovnjaki na področju ogrevalne tehnike kot tudi na področju hlajenja. Že vrsto let smo sinonim za kakovostno ogrevalno tehniko kot tudi za hlajenje.

Podjetje Gunjac d.o.o. je družinsko podjetje, ki ga je leta 1989 ustanovil Vladimir Gunjač (oče), znanje pa je takoj po Osnovni šoli začel prenašati na sina Evgena. Sprva smo se v podjetju Gunjac d.o.o. posvečali predvsem klimatskim napravam, večjim klimatskim sistemom in elektro inštalacijam, skozi čas pa smo svojo ponudbo razširili na toplotne črpalke, strojne inštalacije, različne vrste gorilcev, plinske peči in še na marsikaj drugega.

Poslovanje podjetja temelji predvsem na zagotavljanju kvalitetnih storitev ter dobrih poslovnih odnosih. Za naše stranke zagotavljamo hiter odzivni čas, na delo pa seveda nudimo tudi garancijo. Konkurenčnost si poleg kvalitetnih storitev zagotavljamo tudi s prijaznimi cenami. Da smo vam lahko ponudili primerno visoko kakovostno in raznoliko ponudbo, je bilo potrebno že od pričetka obiskovati tečaje proizvajalcev klimatskih naprav, peči in gorilcev priznanih blagovnih znamk. Vse to pa še zdaleč ne bi zadostovalo, če ne bi v našem podjetju že od ustanovitve naprej delali zelo odgovorno in zanesljivo. Tako delamo že več kot 30 let. Poleg dolgoletnih izkušenj in vrhunskega strokovnega znanja je pedantnost ena od ključnih stvari pri vseh naših delih. Naučeni smo, da smo natančni, da poskrbimo za vse podrobnosti, da vedno dobro preverimo, ali vse deluje tako, kot mora. Nazadnje pa tudi lepo počistimo za seboj, tako da so naše stranke vsakič pozitivno presenečene. Izrecno poudarjena skrb za zadovoljstvo strank je temelj vsakega sodobnega uspešnega podjetja, zato smo vsakomur od vas na razpolago za strokovni nasvet, ogled, izmenjavo idej ali pogovor. Pri našem delu uporabljamo številna sodobna specialistična orodja, tehnološke programe in dobro preverjene materiale priznanih proizvajalcev.

V podjetju Gunjac d.o.o. smo pooblaščeni za servisiranje naprav cele vrste prestižnih blagovnih znamk, kot so Daikin, Mitsubishi, Panasonic, Immergas in Riello. Ker smo uradni zastopniki, za vse tehnične novosti oz. nove modele se nenehno dodatno izobražujemo in tako smo prejeli tudi več diplom, s katerimi potrjujemo naše visoko strokovno znanje. Vrhunska kakovost v vseh oblikah je namreč zaščitni znak podjetja Gunjac d.o.o., pomembna pa je tudi zaradi tega, da na koncu nihče nima prav nobenih dvomov. Tudi zato vam za vsak naš poseg nudimo ustrezno garancijo. Poleg tega vsem klientom zagotavljamo hiter odzivni čas, za vas, naše stranke, smo v primeru nepričakovanih okvar na voljo 24 ur na dan in tovrstnim nujnim težavam običajno tudi damo prednost pred vsem ostalim delom. Tako smo pač naučeni in zato odgovorno stojimo za vsako našo storitvijo.

cerftifikatO


Podjetje ima tudi visoko bonitetno oceno. Profesionalno opravljene storitve ter zadovoljne stranke, so nam “prinesle” veliko priznanj na katere smo zelo ponosni.

Reference

Sedež podjetja je Gunjac d.o.o. je v Kopru, zato je večina naših strank z jugozahodnega dela Slovenije. Za naše ugodne reference poleg številnih zadovoljnih zasebnikov oz. posameznikov skrbijo predvsem dolgoletni partnerji iz večjih gospodarskih družb (Merkur d.d., Marina Portorož, Savske elektrarne Ljubljana d.o.o., CPK d.d., Avto Jereb d.o.o., itd.). Zaupajo nam tudi številni javni zavodi in institucije (Gasilska brigada Koper, Občina Izola, CŠOD Burja, Javno podjetje Komunala Izola, Gimnazija Gian Rinaldo Carli Koper, MNZ Koper, Dom dva Topola Izola, Krajevna skupnost Portorož, itd.).

Cene

Uspešno poslovanje podjetja Gunjac d.o.o. pa si poleg vrhunsko kakovostnih storitev zagotavljamo tudi z ugodnimi, strankam prijaznimi cenami. Ker gre za specifična in zelo zahtevna dela, za nas ni pomembno, da delamo kot po tekočem traku, ampak, da je vsako delo zaključeno na visoki kvalitetni ravni. Seveda pa po koncu del, strank ne prepustimo samim sebi, ampak Vam nudimo tudi redne kontrole, vzdrževanje in servisiranje vseh naprav oz. sistemov.

 

logo
Garancija zagotovljena


Podjetje Gunjac d.o.o. se ponaša
s kvalitetno izvedbo storitev. Na
vse storitve , ki jih opravimo
nudimo tudi garancijo!

Kontakti

GUNJAC d.o.o.
Krožna cesta 12, 6000 Koper
ID za DDV: SI99661390

Telefonska številka: 040 808 400
Email: info@gunjac.si

facebook 3 16Facebook
instagram 16Instagram

Urnik poslovanja

ponedeljek
08:00 - 16:00
torek
08:00 - 16:00
sreda
08:00 - 16:00
četrtek
08:00 - 16:00
petek
08:00 - 16:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

cerftifikatO